Houten poorten op maat

Op zoek naar een stevige en veilige houten poort, tuinpoort of afsluiting die tegelijk perfect aansluit bij de identiteit van uw woning? Wij geven uw project graag vorm, ongeacht de complexiteit ervan. Onze ervaren schijnwerkers vervaardigen elk stuk volledig op maat in ons eigen atelier. En dat uit hoogwaardig tropisch hardhout. We doen alles van ontwerp tot plaatsing in eigen beheer en werken hiervoor ook graag samen met uw architect.

Kwaliteit over de hele lijn

Bij Verca is kwaliteit een breed begrip. Onze houten poorten, afsluitingen en tuinpoorten blinken steevast uit op tal van criteria. Ze zijn robuust ontworpen uit tropisch hardhout, dus ze kunnen echt wel tegen een stootje en gaan decennialang mee. Daarnaast werken we uitsluitend met de meest betrouwbare materialen voor de afwerking met scharnieren en sloten. Zo creƫren we niet enkel een praktische toegang, maar ook een veilige afsluiting.

Functioneel design

Wenst u wat functionele toevoegingen aan uw houten poort of afsluiting? Dat kan perfect. Van de integratie van een brievenbus en de afwerking met (sfeer)verlichting tot een volledige automatisatie. We werken hiervoor samen met ervaren partners die ons artisanaal schrijnwerk de finishing touch geven. Zowel qua technologie als op vlak van design.

Van ontwerp tot plaatsing

Bij Verca geven we het concept maatwerk een nieuwe dimensie. Hoe complex u of uw architect het ook zien: wij zullen het realiseren. Waar anderen een lijn trekken, daar gaan wij een stapje verder, omdat we de expertise in huis hebben en elk ontwerp eigenhandig uit het ruwe materiaal snijden en afwerken. De houtbewerking, het lakken, de assemblage en de plaatsing: bij Verca doen we alles zelf. En dat vertaalt zich in een uitzonderlijke kwaliteit.