Verca, uw betrouwbare partner voor professionele projecten

Bij Verca verzorgen we niet alleen houten schrijnwerk voor particulieren, maar ook voor professionele klanten. Met ons toegewijd team tillen we schrijnwerk naar een hoger niveau. U kunt ons contacteren voor alle soorten realisaties: van standaard schrijnwerk tot delicate renovaties: we vervaardigen alles in ons eigen atelier in Moen, waar jarenlange passie en vakmanschap zegeviert.

Expertise en transparantie

Kiezen voor Verca als uw professionele partner is kiezen voor gemoedsrust. U kunt rekenen op onze experts voor advies en creatieve oplossingen op maat. Onze specialiteiten reiken verder dan alledaagse toepassingen.

U kunt bij ons ook terecht voor complexe uitvoeringen van houten schrijnwerk: zoals replica’s, monumentale renovaties, schrijnwerk voor beschermde gebouwen, restauraties en meer.

Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing die past bij uw vraag en budget. Dankzij het gebruik van hoogwaardig tropisch hardhout hoeft u daarbij nooit in te boeten op kwaliteit.

Van (digitale) tekentafel tot plaatsing, wij nemen het hele gebeuren in handen waardoor we u een naadloze en efficiënte dienstverlening kunnen aanbieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van meerdere partijen: Verca staat doorheen het hele project voor u klaar.

Waarom Verca?

Bij Verca gebeurt elke fase in uw project volledig intern. De technische tekeningen, het zagen op maat, het frees- en schuurwerk, de afwerking in de lakstraat: we verwerken alles van a tot z intern in ons atelier in Zwevegem. Bovendien wordt ook alles ook steeds vakkundig geplaatst door onze eigen teams. Want wat we zelf doen … dat doen we beter!

 1. Één partner, geen zorgen
  Er komt heel wat kijken bij het opzetten van een bouwproject. Een goede service is er daarom een die oog heeft voor uw gemoedsrust. Bij Verca staan we garant voor een zorgeloze samenwerking, van concept tot oplevering.
 2. Vakmanschap
  In zee gaan met Verca is kiezen voor een team met een passie voor houten schrijnwerk. Het ontstaan van Verca gaat terug tot de jaren 50 en we zijn ondertussen uitgegroeid tot een team dat beschikt over uitgebreide vakkennis en ervaring. Een liefde voor hout en ambacht met daarbij oog voor esthetiek, creëert een gebalanceerde mix van duurzaamheid en schoonheid. We gaan altijd een stap verder om uw project te laten schitteren.
 3. Geen vraag te moeilijk
  Bij Schrijnwerkerij Verca zijn we niet bang van een uitdaging en we omarmen iedere opportuniteit. Zo voorzien we de beste, op maat gemaakte oplossing bij iedere samenwerking.
 4. Geen verrassingen
  U weet van begin tot eind waar u aan toe bent. We streven naar een samenwerking waarbij alle partijen op twee oren slapen. Zo groeien we samen project per project.

Hoogste kwaliteit voor elke behoefte

We behandelen bij Verca aanvragen van ieder moeilijkheidsniveau. U kunt bij ons terecht voor zowel basis schrijnwerk als delicate opdrachten. Er is een oplossing voor elk soort vraag, zonder verlies aan kwaliteit.

Renovatie houten buitenschrijnwerk | Kasteel van Tiegem.

Ons portfolio

We werken met trots aan verschillende professionele projecten zoals Nauta in Oostduinkerke, Titeca en Vitruvi. Het houtwerk is nooit een detail, het bepaalt het hele uitzicht en karakter van gebouwen. Schrijnwerk aangepakt met meesterschap, en dat zie je.

Ontdek onze projecten en laat u inspireren.

Klaar om samen te werken?

Heeft u een project dat extra aandacht en expertise verdient? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Verca uw visie tot leven brengt.