Wie zijn wij?

Verca is een schrijnwerkerij gevestigd in Zwevegem (Moen) en gespecialiseerd in hoogwaardige houtprojecten voor woningen en residentiële en historische gebouwen. Liefde voor hout en passie voor esthetiek zitten in ons DNA. Zaakvoerder Frank David zette ooit zijn eerste stappen in het vak als productieverantwoordelijke voor houten ramen en deuren. De liefde voor het hout en voor de ambacht is een rode draad doorheen zijn professionele parcours.

Schrijnwerkerij Verca zag het licht door de overname van het machinepark en het team van schrijnwerkerij Vercaemst te Waregem. Het ontstaan gaat dus al terug tot de jaren 50 van de vorige eeuw. Ondertussen bestaat ons team uit 16 gedreven vakmensen die voor u met plezier dat stapje verder gaan.

Gebeten door hout

Ervaring, maatwerk, topkwaliteit en toewijding: daar kan u bij ons op rekenen. Voor ons zijn de mogelijkheden met hout eindeloos. Meer nog, we worden graag uitgedaagd door exclusieve projecten waarbij we alle registers mogen opentrekken.

Wat voor anderen een stap te ver is, dat maken wij waar voor onze klanten. Omdat we gebeten zijn door hout.

Wat we zelf doen…

Bij Verca gebeurt elke fase in uw project volledig intern. De technische tekeningen, het zagen op maat, het frees- en schuurwerk, de afwerking in de lakstraat: we verwerken alles van a tot z intern in ons atelier in Zwevegem. Bovendien wordt ook alles ook steeds vakkundig geplaatst door onze eigen teams. Want wat we zelf doen … dat doen we beter!

Kwaliteit gegarandeerd

Hout is een natuurlijke grondstof waarmee de mens al eeuwen de meest fantastische dingen bouwt, creëert en realiseert. We vinden het dan ook belangrijk dat elk project dat wij realiseren zijn unieke uitstraling behoudt. Daarom werken we enkel met exotisch hardhout dat jaar in jaar uit moeiteloos de elementen trotseert. De keuze voor Verca is uw garantie op kwaliteit.