Diensten

Bij Verca laten we schrijnwerk schitteren in een hoofdrol.

Ramen & deuren

Of je nu kiest voor een ontwerp met strakke lijnen of voor een detailrijke afwerking, houten ramen en deuren zorgen voor karakter. Waar bij andere materialen de mogelijkheden vaak beperkter zijn, kan je met houten ramen en deuren alle registers opentrekken en voor een authentieke toets zorgen.

Aanbouw

Een houten aanbouw geeft de buitenkant van je woning een unieke esthetiek, aanbouwkeuken, orangerie of erker met houten schrijnwerk. Bij Verca werken we elke aanbouw volledig op maat van je woning uit en matchen we onze hoogwaardige houtsoorten met je exterieur.

Bijgebouwen

Een bijgebouw met overdekt terras is altijd genieten. In de zomer heb je voldoende bescherming tegen de zon en in het najaar kun je lekker lang buiten zitten, zelfs als het eens wat minder weer is. Bij Verca bouwen we je houten bijgebouwen op maat en uit kwaliteitshout, zodat je er jarenlang kan van genieten.

Poorten

Een poort uit afrormosia, afselia of padoek is een echte eyecatcher voor je woning. Wij creƫren ze volledig op maat van je woning en je smaak, met het kwaliteitshout naar jouw keuze.