Houten aanbouw met klasse

Een houten aanbouw, zoals een orangerie, doet iets met een woning. Het samenspel van hout en licht, de overgang van architectuur naar natuur, de warmte van authentiek schrijnwerk, … De orangerie is een eeuwenoud aanbouwconcept dat meer dan ooit terug is.

Bij Verca beheersen we het ontwerpen en plaatsen ervan tot in de puntjes. Maatwerk dat prestige uitstraalt is onze standaard.

Haal de natuur binnen

Een lichtrijke aanbouw geeft uw woning niet alleen een unieke identiteit, er komt ook een unieke leefruimte bij waar het zalig vertoeven is. De connectie met de natuur en de elementen zorgt bovendien voor een magische setting bij tal van gelegenheden.

Eindeloze creativiteit

Bij Verca maakt het niet uit hoe groots u droomt of hoe vernuftig uw architect het ziet. Wij realiseren wat anderen niet kunnen waarmaken. Ons team van ervaren vakmensen ontwerpt alles op maat tot in de kleinste details. Durf ons gerust uitdagen en samen gaan we voor een orangerie die indruk maakt.

Hoogwaardige materialen

Levensduur begint bij de materiaalkeuze. Daarom werken we bij Verca uitsluitend met hout van duurzaamheidsklasse 1 en hoogwaardige afwerkingsmaterialen. We gaan resoluut voor een eindresultaat waarvan u vele decennia zal kunnen genieten, en dit zonder het vooropgestelde budget uit het oog te verliezen. We verkennen samen met u graag alle mogelijkheden!