Houten bijgebouwen op maat

Wil je buiten meer leefruimte creëren of elk seizoen kunnen genieten van je tuin?

Dan is een houten bijgebouw the way to go. Noem het een poolhouse, tuinkamer of gastenkamer: bij Verca creëren wij uw uniek ontwerp op maat. Met alle functionaliteiten en afwerkingen die u wenst, en natuurlijk met het unieke karakter van exotisch hardhout.

Het genot van een houten bijgebouw

Een houten bijgebouw zoals een tuinkamer of een poolhouse zorgt voor veel meer dan extra leefruimte. Het is ook een cocon die u toelaat om u even terug te trekken in alle rust. Weg van alle drukte. De materiaalkeuze is dan ook erg belangrijk. Hout zorgt voor een gevoel van rust en een connectie met de natuur. Maar het isoleert ook bijzonder goed, zowel thermisch als akoestisch. Kortom, u heeft er ’s winters en ’s zomers genot van.

Van de tekentafel naar uw tuin

Wat u ook voor ogen heeft, bij Verca geven we elk plan vorm. Landelijk of hypermodern, ramen met karakter of strakke modulaire glaspartijen: alles kan en we werken hiervoor ook graag samen met uw architect. Van de eerste ideeën en schetsen tot de uiteindelijke plaatsing van uw houten bijgebouw kan u op onze expertise rekenen.

De keuze voor hoogwaardig hardhout

Bij Verca werken we uitsluitend met duurzaam, hoogwaardig hardhout dat decennialang de strengste winters en de heetste zomers doorstaat. Temperatuurschommelingen, regen of wind: de houten bijgebouwen die wij plaatsen bieden probleemloos het hoofd tegen de elementen. Zo bent u zeker van een topinvestering voor het leven.